Koop hier je tickets voor: 'Zwijgrecht'

Zwijgrecht

Stap binnen in de wereld van mysterie, intriges en hilariteit! Bereid je voor op een avond vol lachen en spanning, want onze komische voorstelling neemt je mee op een moordmysterie avontuur zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Laat je zintuigen prikkelen terwijl je samen met ons de duistere geheimen ontrafelt en je lachspieren traint. Durf jij de uitdaging aan te gaan en deel te nemen aan deze hilarische whodunit?

 

Theatergroep DOB uit Nijkerk bestaat al meer dan 90 jaar en staat bekend om hilarische voorstellingen. Dit jaar kunt u weer op ons rekenen met een compleet nieuwe uitvoering vol zang, dans en spel.

Het zelfgeschreven stuk 'Zwijgrecht' wordt dit jaar gespeeld door Leonie Oostindie, Henriette Kas, Geertje Wibbelink, Erik Vedder, Christa Verheul, Marja van der Giessen, Ellis van de Bunt, Talitha van Meerveld, Michael Janssen, Heidi Schippers, Cor Oostindie, Joyce Reijnen, Jantine Rakhorst en San-loiza Ploegman.

 

kaartverkoop

Naast dat we de verkoop digitaal aanbieden, zijn er ook een aantal fysieke verkooppunten. Deze komen hieronder te staan: 

  • Kaaswinkel de Alexanderhoeve Nijkerk - Nieuwstraat 1 Nijkerk (alleen reguliere tickets!)

Een kaartje voor onze voorstelling is 12,50,-. Tevens bieden wij een VIP-arrangement aan. Dat houdt in dat je gegarandeerd een plek hebt op één van de eerste 3 rijen voor 20,-. DOB zorgt dan ook nog voor een extraatje, maar dat is nog een verrassing. VIP IS UITVERKOCHT!

Wanneer je kaarten aan de deur koopt, zijn dit enkel reguliere tickets en gaat de prijs naar 15,- per kaartje. 

De voorstelling vindt plaats op het Engelse plein van Kade 10. Een lekker hapje eten van te voren is daarom zeker mooi meegenomen, dit kan uiteraard in het restaurant van Kade 10. 

 

Benieuwd geworden naar de spelers van het stuk Zwijgrecht? Lees alles over onze spelers op de Meet The Cast pagina!

 

 

Ticketshop (externe pagina)