Talitha van Meerveld

Mijn naam is Talitha van Meerveld. Ik ben 17 jaar en daarmee ook de jongste telg bij de theatergroep. Dit is mijn 2e seizoen bij het altijd gezellige DOB. De groep is heel erg leuk, we zijn allemaal een hecht team waar iedereen elkaar accepteert.  Toneel is voor mij heel belangrijk omdat je lekker kan spelen en even iemand anders bent. Op die manier kan ik mijn ei kwijt van de drukke week en ben je helemaal één met de groep.  

Warm welkom
Ik had mijn eerste seizoen een heel erg warm welkom want ik werd meteen betrokken. Ik kreeg zelfs een lief kerstkaartje van 1 van de andere leden. Ik had tijdens mijn eerste stuk een voor mij lastige rol en werd hier erg fijn in begeleid door iedereen en ben uiteindelijk trots op wat ik heb neergezet. Het eerste seizoen was daarbij ook nog een extra uitdaging omdat ik mocht invallen voor een andere speler!

Mijn doel
Mijn doel dit jaar is om lekker verder te gaan spelen. En om mijn rol in het door San-loiza Ploegman en Erik zelfgeschreven stuk helemaal eigen te maken. Hier krijg ik super veel vrijheid mijn doel is dan ook om dit helemaal zelf in te vullen. Ook wil ik verder ontwikkelen in het kleine gevoelige spelen.. Ook hoop ik verder met heel veel plezier het social media team te doen met San-loiza Ploegman

Maak jouw eigen website met JouwWeb