Leonie Oostindie

Mijn naam is Leonie Oostindie (22) en acteren is iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Als kind vond ik toneelstukjes al geweldig om te bedenken en op te voeren en die liefde is later uitgegroeid naar een passie.

Meer en meer
Theater wekte dus al vanaf kinds af een interesse in me op. Toch was het pas rond mijn 15e dat ik er echt iets mee ging doen. Dit begon op school met het in elkaar zetten van een musical samen met vrienden en uiteindelijk voerden we dit voor alle leerlingen op. Daar kwam ik er pas echt achter hoe leuk ik dit vind en dat ik er een passie voor heb. Gelijk heb ik mij ingeschreven voor een toneelvereniging in de buurt. Hier heb ik een jaartje met veel plezier gespeeld maar ik merkte dat ik meer wilde.
Na veel overleg ben ik gestopt met mijn middelbare school in Havo 4 en heb ik auditie gedaan voor de theateropleiding op het Deltion College in Zwolle. Het was een hele stap maar ik was aangenomen en kon daar met veel plezier mijn passie ontwikkelen en laten groeien.
Inmiddels ben ik een afgestudeerde Theater/Drama Artiest en sta ik met veel plezier op de planken en ernaast!
Zo heb ik o.a. gespeeld als Donna in een kleine uitvoering van Mamma Mia de Musical, heb ik lesgegeven bij de Telekids Musicalschool en heb ik samen met oud klasgenoot Meike Bakker een theaterduo genaamd 'Tafel Voor 2'.

Op zoek naar DOB
Ik ben in het seizoen van 2022-2023 terecht gekomen bij DOB door een toenmalige collega van mij, Erik Vedder. Hij loopt al een tijdje mee met DOB en verzekerde mij dat het een hele leuk groep is die altijd mooie dingen neerzet. Daar was niks aan gelogen. Met veel plezier heb ik het eerste jaar meegespeeld in het stuk “Wat Zeg Je”. Inmiddels zit ik samen met Erik Vedder en San-loiza Ploegman in het bestuur van deze mooie theatergroep. Ook neem ik een deel van de regie op mij dit jaar, dit doe ik samen met de hoofdregisseur Daphne.
Wat ik vooral leuk vind aan Theatergroep DOB is dat je zeker weet dat als je komt kijken je een leuke, hilarische, emotionele, gezellige ervaring gaat hebben.

Maak jouw eigen website met JouwWeb