Christa Verheul

Hoi ik ben Christa. 

Ledenmagneet

Door DOB’er Geertje Wibbelink ben ik terechtgekomen op een inloopavond van de theatergroep en ik ben hier blijven hangen, ook al had ik geen podiumervaring. Op deze open avond deden we allerlei improvisatie oefeningen, wat heel erg leuk was! De groep was zo gastvrij, ik werd er gelijk in opgenomen. Diezelfde avond heb ik me aangemeld en gezegd dat ik doorging bij de Theatergroep. Hierdoor heb ik Marja van der Giessen en Henriëtte Kas meegenomen die ook gelijk verkocht waren en zo had DOB er dankzij Geertje 4 nieuwe leden bij! 

Grensverleggend

De groep waarin ik ben terechtgekomen is ontzettend gezellig en grensverleggend. Ik heb nog nooit een auditie gedaan en werd gelijk voor het blok gezet, dit vond ik heel erg leuk omdat het zo echt was. Je leerde op deze manier ook de anderen kennen met hun spel en de spanning die het meebracht in de theatergroep. Ook vind ik de improvisatiecursus die Leonie ons gaf heel erg bijzonder. Hierin speelden we allemaal een scène en de scène werd elke keer onderbroken wanneer iemand klapte, deze moest dan zelf een nieuwe locatie en onderwerp gaan bedenken ‘on the spot’. Dat was heel lastig, maar zorgde voor een hele boel lol!

Rol(ontwikkeling)

Voor een volgend seizoen zou ik mezelf wel eens willen zien in een serieuze rol, dat wil ik wel uitproberen. Mijn huidige rol in het stuk Zwijgrecht is echt een duorol, die ik samen met Ellis doe en dat vind ik een heerlijke rol, een echt typetje dat compleet tegenover mezelf staat. Dit kan je lekker extra vergroten en uitpakken. 

Dit stuk vind ik echt heel goed, het zit sterk in elkaar en ik denk dat het publiek van begin tot eind geboeid zal zijn, dit omdat het niet alleen maar komedie is maar er juist ook wel serieusheid doorheen komt. Het thema vind ik goed bedacht! 

Kom vooral een keer kijken bij de voorstelling en bij een oefenavond, dan blijf je waarschijnlijk plakken, net als ik! Ik ga in ieder geval iedereen uitnodigen voor de voorstelling. Tot dan!

Maak jouw eigen website met JouwWeb